A belek csodálatos világa és a jó emésztés

jó emésztés, tiszta belek

„A lakótársam egyszer kijött a konyhába, és megkérdezte: „Giulia, te mégiscsak orvosnak tanulsz – hogyan kakálunk?”” Bocs, de annyira felizgatott ez a téma. Óriási, hogy valaki beszél erről, őszintén, nyiltan és nagyon közérthetően. Giulia Enders, egy szemtelenül fiatal német kutatóorvos könyvét ajánlom a figyelmedbe, melynek címe Bélügyek. „A szív és az agy nagy tiszteletnek örvendenek. …

Olvass tovább

Összefoglaló a júliusi anya-gyerek makrobiotikus főzőkurzusról

Makrobiotikus főzőkurzus gyerekekkel 16

Gyerekekkel lenni mindig csodálatos! Én nem győzök betelni az életkedvükkel, az életenergiájukkal, a boldogságukkal. Van mit tanulni tőlük!! Szombat délelőtt is így volt, csillogó gyerekszemek érkeztek anyukájukkal, hogy természetes ételkészítést „tanuljanak”. Igazából nem is tanultunk, hanem hámoztunk, vágtunk, gyúrtunk, kevertünk, terítettünk, ettünk és közben jól éreztük magunkat. Van, aki azért hozta el a gyerekét, mert …

Olvass tovább