Frankfurti leves recept – habarás, rántás és virsli nélkül

makrobiotikus frankfurti leves

Egy klasszikus téli leves, a klasszikus makrobiotikus sűrítési móddal és csodás fűszernövényekkel. Frankfurti leves (vegán) Hozzávalók: fél kelkáposzta csíkokra vágva 1 fej vöröshagyma kockára vágva 3-4 gerezd fokhagyma csíkokra vágva 4-5 csésze tisztított víz ½ füstölt tofu kockára vágva 1 mk. pirospaprika 1 mk. őrölt kömény 1 mk. majoranna 1 mk. hidegen sajtolt napraforgó olaj …

Olvass tovább

Cuk(k)i(nis) makrovegán falatok

cukkinis tészta-- makrovegán

Cukkini krémleves barna rizzsel Hozzávalók: ½ csésze barna rizs (gluténmentes) vagy árpa (nem gluténmentes) 1 fej vöröshagyma kockára vágva 2 közepes cukkini kockára vágva ½ ek. hidegen sajtolt olaj (napraforgó, kukorica vagy szezám) tengeri vagy más természetes só 1 mk. őrölt pirospaprika Elkészítés: A barna rizst beáztatjuk legalább 5-6 órára vagy akár egész éjszakára, majd …

Olvass tovább