A cím akár megtévesztő is lehet, mivel tulajdonképpen az a recept, hogy nincs recept.:) A sütőtök (is) a természet ajándéka úgy, ahogy van.
A legfinomabb sült tök sütésének titka a legfinomabb sütőtök kiválasztása. Vagyis…
Hozzávalók:
1 db nagydobosi sütőtök darabokra vágva
Elkészítés:
A darabokra vágott tököt sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, 170 fokon vagy 6-os fokozaton puhára sütjük. A legfincsibb, ha megpirul a teteje!!
Elrontani tilos bármivel is! Ha nem túl édes a nyersanyag, akkor csinálhatunk belőle pl. sütőtök krémlevest vagy sütőtök pudingot.
Fogyasztatod reggelire, ebédre, vacsorára, uzsonnára, tízóraira és nassolni is csodás!
Szívesen készítenél magadnak és családodnak hasonló tápláló makrobiotikus ételeket? A keresgélés és a gyűjtögetés idejét is megspórolhatod, ha ezt választod: előre összeállított, teljes értékű, makrobiotikus szezonális étrendi csomagok(akár több mint 60 recepttel) értékes bónuszokkal és bevásárlólistával. Részletekért kattints IDE! Vagy iratkozz föl hírlevelünkre ingyenes makrobiotikus mintaétrendért és makrobiotikus receptekért!