Makrobiotikus magvas zabpelyhes kréker

Ez a csodás magvas zabpelyhes kréker makrobiotikus alapanyagokból készült ropogtatnivaló, élesztőmentes, könnyű, pikk-pakk elkészíthető, akár 1 hétig is eláll, így bármikor előkaphatod vagy magaddal viheted. Egy isteni növényi pástétommal kitűnő uzsonna, vacsora is lehet. És, természetesen, variálhatod kedvedre a magokat, az olajat benne. A legbiztonságosabb, 100%-osan adalékmentes sós keksz receptjét mutatom most meg neked. Bevallom …

Olvass tovább

Zabpelyhes süti

zabpelyhes_keksz

Hozzávalók (kb. 40 db-hoz): Tej-, tojás-, cukormentes, pajzsmirigy működést, emésztést, szexuális energiát serkentő, idegrendszert erősítő. 10 dkg durva zabpehely 10 dkg finom zabpehely 35 dkg teljes kiőrlésű tönkölyliszt 1 mk. vanília őrlemény 1 mk. természetes só 5 g foszfátmentes sütőpor 10 g bio mazsola 180 ml hidegen sajtolt napraforgó olaj 180 ml rizsszirup Elkészítés: A hozzávalókat …

Olvass tovább

Mit egyek reggelire?

egészséges reggeli zabkása

Manapság kétféle ember létezik: aki nem reggelizik és aki igen, de nem túl okosan. (Akinek nem inge, ne vegye magára!) Mivel reggelre már (jobb esetben) nem ettél egy ideje, fontos lenne olyan tápláló ételhez juttatnod a szervezetedet, amivel energiát kapsz a napod elkezdéséhez, majd folytatásához. A mai reggelik Hús (vagy húskészítmény???), tojás, sajt, tej, tejtermékek, …

Olvass tovább