Hozzávalók:
- 1 csésze nagy fehérbab megmosva, beáztatva, puhára főzve
- 1 fej lila hagyma
- 1 szál jégcsapretek (piros retek, vajretek is jó)
- 1 fej paradicsom
- 1 szál uborka
- olíva bogyó
- természetes só
- az öntethez: ½ citrom leve, ugyanennyi olíva olaj
Elkészítés:
A nyers zöldségeket a főtt babhoz adjuk. Elkészítjük az öntetet, mellyel összekeverjük a babsalátánkat. Gabonakörettel (árpa, barna rizs, kukoricadara) teljes értékű étel.
Szívesen készítenél magadnak és családodnak hasonló tápláló ételeket? Válassz előre összeállított, teljes értékű szezonális étrendi csomagjainkból (akár több mint 60 recepttel), melyhez értékes bónuszokat is csatoltunk és a bevásárlólistát is elkészítettük neked. Részletekért kattints IDE!