Pontosan 10 éve (a nagylányom 1 éves volt ekkor) részei az életünknek ezek a Svájcban készült, többségében svájci gyógynövényekből álló ételek, italok, kozmetikumok. Az elmúlt 10 évben velük oldottunk meg minden egészségkihívást gyógyszermentesen (igen, mindent!!!) a családunkban. A Just és Nahrin gyógynövényes termékei soha nem hagytak még pácban minket, legyen akár este, éjszaka, hétvége, ünnepnap, nyaralás, bármikor számíthatunk rájuk. Egyetlen fontos szabályt kell csak betartani velük kapcsolatban: mindig legyenek otthon, a táskádban!!

Hogy miket oldottunk meg eddig velük?

orrfolyás, taknyosság, mindenféle köhögés, torokfájás, fülgyulladás, "lázcsillapítás”, melegkiütés, bőrproblémák, bárányhimlő, szúnyogcsípés, duzzanat, puffanat, sebkezelés, égési sérülések, napozás égés nélkül, izomfájdalom, derékfájás, hátfájás, izomláz, ínygyulladás, térdproblémák stb.

Miért Just és Nahrin?

 • mert élelmiszeralapú
 • alapvetően svájci, bio termesztésű gyógynövényekből, fűszernövényekből van
 • az alapanyagok vegyszer-, gammasugárzás- és génkezelésmentes környezetből származnak
 • a nem svájci alapanyag is tiszta és magas biológiai értékű
 • kíméletes technológiával készült, környezetkímélő termékek
 • ezért magas a hatóanyag tartalmuk
 • a készítményeket egyedülálló, profi alapanyag kombináció jellemzi
 • ezért a felszívódásuk is igen kitűnő
 • a készítmények többsége vegán (tej-, tojás-, cukor- húsmentes)
 • a készítmények többsége gluténmentes, megtalálható a Magyar Táplálékallergia és Táplálékintolerancia Adatbankban
 • magyar hatóságok hozzáférhető bevizsgálási eredményei is tanúskodnak a kiváló svájci minőségről (Központi Környezet és Élelmiszer-tudományi Kutatóintézet, Egerfood)
 • a Just cég több mint 85 éves, a Nahrin több mint 60 éves
 • ma is családi vállalkozásként működnek, 3 generáció viszi tovább a megszerzett tudást
 • a kizárólagos magyarországi forgalmazó cég, a JNS Hungária Kft. vezetője és munkatársai évente többször utaznak Svájcba, hogy hamisítatlan információkat, tanításokat hozzanak nekünk a természettől

Gyógy- és fűszernövények ősidők óta az emberiség szolgálatában

Abban egyetérthetünk, hogy az élő táplálék keverékei, arányai utánozhatatlanok. A természet vegykonyhája valóban a legtökéletesebb. Azonban mára annyira szennyezett a föld, a levegő, a víz, hogy az élelmiszerek tisztasága, tápanyagban gazdagsága is alacsony szintű.

A tiszta, természetes táplálkozás ma nagyon ritka, a ma embere így állandóan eszik, mégis alapvető vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek hiányoznak a szervezetéből. Hogy természetes úton jutassuk be ezeket, olyan mennyiségekre lenne szükségünk, melyet egyszerűen lehetetlen meg(t)enni. Az élet tempója viszont a sokszorosára gyorsult, ember legyen a talpán, aki „meg tudja védeni magát” a hétköznapok sűrűjében.

Minél több oldalról támogatod magad, annál biztosabb lehetsz ennek a sikerében.

A fő támogatónk természetesen a táplálkozásunk. A tiszta növényi étrend meghatározó kellene legyen az étkezésünkben: a gabonák, a hüvelyesek, a zöldségek, a gyümölcsök, az olajos magvak, a gyógynövények és a fűszernövények. Ez utóbbiakat az állatvilág ösztönösen használja, és ősidők óta az emberek életének is meghatározója volt, mely tudás generációról generációra öröklődött. Mára szinte ismeretlenek számukra.

Ennek a tudásnak az őrzése óriási feladata a ma nemzedékének. A Just és Nahrin cégek már több évtizede varázsolják termékké nekünk a gyógynövényeket természetes termesztéssel, kíméletes feldolgozással, nagy szaktudással, gyakorlással, kitartó, szorgalmas munkával. Itt minden finom, ízletes, csodás illatú és állagú, a lehetőségekhez képest minimális feldolgozású. A minőség örök, melynek ellenőrzését családunk már egy évtizede gyakorolja.

Ha nincs időd elmélyedni a füvek, fák hatóanyagainak megismerésében, és biztonságos beszerzésük, na meg feldolgozásuk is gondot okozhat, jó szívvel ajánlom neked ezeket a kivételes kombinációjú svájci csodákat tested, lelked egészségének támogatására, egészségtudatod megerősítésére.

Nem a helyes táplálkozás helyett, csakis mellette, vele együtt.

Érdekelnek ezek a termékek? Vedd fel velem a kapcsolatot itt, és nagy örömmel adok neked bővebb információt!